MANİSA / SARUHANLI - SARUHANLI MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ

SARUHANLI MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ

Cengiz Topel Mah. Namık Kemal Cad. No3 Saruhanlı MANİSA
Vizyon
Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci, hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bilimsel gelişmeleri ve teknolojiyi takip edip kullanabilen, çağının gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, kendisiyle ve çevresiyle barışık, ilişkilerinde saygı ve dürüstlüğe önem veren, iletişimi güçlü, araştıran, üreten, sorgulayan, anadilinin ve birden fazla yabancı dili etkili ve doğru konuşabilen, sorunları fark edip çözümler üretebilen, estetik duygusu gelişmiş; sanata ve sanatçıya değer veren sportif faaliyetlerde başarılı, vatanını, bayrağını seven, milletine saygılıve tarih şuuruna sahip nesiller yetiştirerek, geleceğin Türkiye´sinde söz sahibi olacak gençleri, yüksek öğrenime hazırlamaktır.
08.30 15.50
KALORİFER